BACALAUREAT 2024

 13.06.2024 - 08:59 | admin


SESIUNEA IUNIE-IULIE 2024
  • Evaluările competențelor lingvistice și digitale (proba A; proba C ; proba D) se  vor desfășura la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi”, Sector 6, București.
  • Probele  scrise  Ea), Ec), Ed)  se vor  desfășura la  Liceul Tehnologic „Sf. Antim  Ivireanu”, Sector 6 , București.
Calendar bac iunie-iulie 2024.jpg

PROIECT ȘCOLAR INTERDISCIPLINAR

 13.06.2024 - 09:12 | admin


În perioada 12-27 iunie se desfășoară proiectul școlar interdisciplinar CineScheci, un concurs de filme de scurt-metraj.
Elevii se pot organiza în echipe de 2-6 membri (indiferent de specializare) pentru a realiza o adaptare a uneia dintre următoarele schițe de Ion Luca Caragiale: Dl. Goe, Căldură Mare, Bubico, Justiție, Vizită sau Lanțul Slăbiciunilor.
Elevii pot include alți elevi în rol de actori care să nu facă parte din efectivul echipei. Elevii nu pot include persoane din afara Colegiului în producție sau în filmul de scurt-metraj.

Proiect Cine-Scheci 2024.jpg
Cerințe tehnice:
- filmul de scurt-metraj va reprezenta o adaptare sau ecranizare a uneia dintre schițele mai sus menționate
- filmul de scurt-metraj va avea o durată maximă de 5 minute
- filmul de scurt-metraj va avea următoarele specificații de imagine: rezoluție 1920 x 1080, 25 FPS, format .mp4
- la începutul filmului trebuie inclus intro-ul Colegiului Tehnic “Gheorghe Asachi”, găsit pe website-ul Colegiului, urmat de numele echipei și denumirea schiței abordată
- la sfărșitul filmului de scurt-metraj va fi inclus un generic, care conține toți membri echipei și funcția pe care au abordat-o pe durata producției
- termenul limită pentru trimiterea scurt-metrajului în variantă completă este 25 iunie 2024, ora 23.59. Filmul va fi transmis prin urcarea acestuia pe un serviciu de transfer (WeTransfer, MyAirBridge, Transfer.ro) și trimiterea link-ului pe adresa de e-mail proiecte.mediactga@gmail.com, împreună cu fișa de înscriere și acordurile de imagine ale membrilor echipei și actorilor, acolo unde este cazul.


ANUNȚ CONCURS


Rezultat contestații Concurs contabil șef


Buget de cheltuieliGo to page       >>